't Gevoel

» Recensies


Geen verhaal is te gek voor Lisette …

Soms gebeuren er dingen waar we als mens niet helemaal grip op hebben, en dan staat het leven voor je gevoel even stil. Lisette heeft mij geholpen om de struggles die ik ervaarde een plekje te geven, en ook te begrijpen waar dit vandaan kwam. Lisette heeft mij geholpen in het ontdekken van mijn verleden, en wellicht niet dat van mij alleen, om zo emoties die diep gewerveld zitten te identificeren en ze te laten gaan, en bepaalde dingen ook vanuit een andere perceptie te bekijken. Ik voel mij meer mens, kan weer genieten van de details en kijk vol hoop en enthousiasme naar de dag van vandaag. Ik heb leren begrijpen dat we emoties ook écht mogen voelen, en dat we daar ook over mogen praten. Het is helaas nou niet altijd een vreugdevolle dans, maar door de mooie momenten als wel de pijnlijke momenten te omarmen, geef je jezelf de ruimte om echt mens te zijn .

Geen verhaal is te gek voor Lisette, geen enkele keer heb ik het gevoel gehad dat er een oordeel werd getrokken over wat mij dwars zat of over wie ik ben. Ik voelde mij altijd serieus genomen, en zo was er altijd een fijne, betrouwbare en toch ook een gezellige sfeer.

Ik ben ontzettend dankbaar voor Lisette. Zij heeft mij de tools gegeven en de inzicht om mijn eigen reis zelf voort te zetten. Ontzettend bedankt Lisette!

Een aanrader als je echt even niet weet waar je staat in het leven!

Lucas – 16 jaar

 

Hallelujah voor zelfontwikkeling!!

Dank je wel voor dit mooie jaar van zelfreflectie en zelfontwikkeling. Wat een prachtige manier om contact te maken met je onderbewuste en zo met jezelf geconfronteerd te worden. Samen hebben we onderzocht waar ik op dit moment in het leven sta en waar ik graag zou willen staan. We vonden de oorzaken van mijn “klachten” en de blokkades die we daarbij tegenkwamen hebben we opgeheven, gebruik makend van het Enneagram en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Door de oorzaak te achterhalen en de blokkades op te heffen is de positieve energie weer (nog meer) gaan stromen, lichaam en geest zijn weer in balans en nu ben ik (nog) beter in staat om met bepaalde situaties om te gaan. Dankzij jouw sessies zeg ik niet alleen dat iets wil/kan/voel/vind, maar ik voel het ook echt. Gelachen en gehuild en er uiteindelijk bewuster, rustiger en gelukkiger uit te komen.

Hallelujah voor zelfontwikkeling!!
Thanks en bedankt lieve Lisette. X

Marriette – 48 jaar

 

Ik heb het pad gevonden waar ik naar op zoek was!

In twee jaar heeft Lisette mij het pad laten zien waar ik naar opzoek was en heeft mij dit pad helpen bewandelen. Vanaf het begin en warm en vertrouwd gevoel waardoor ik mij volledig kon openstellen. Allerlei therapieën gedaan voor ik bij ‘t Gevoel terecht kwam, maar bij geen enkele tot de kern gekomen. Lisette heeft mij geholpen mijzelf leren waarderen, het mooiste kado wat ik mijzelf heb kunnen geven!

Mandy – 29 jaar

 

Uit mijn hoofd naar mijn hart!

Dankzij de sessies met Lisette ben ik uit mijn hoofd (het continu denken) en terug naar mijn hart (gevoel) gegaan. Met de juiste focus op mezelf, mijn kwaliteiten en valkuilen ben ik de uitdaging aangegaan om te onderzoeken waar ik nou echt blij van wordt. En wat geeft dat een ruimte en nieuwe energie!

Een prachtige ontdekkingsreis naar een bestemming die je eigenlijk al heel goed kent en vertrouwd voelt. Jezelf!

Chantal – 38 jaar

 

Ik blijf nu rustig als mijn dochter dwars gedrag vertoont.

Ik kwam bij Lisette omdat ik anders wilde leren omgaan met de driftbuien en het dwarse gedrag van mijn peuterdochter. Ik kon namelijk zelf soms net zo driftig worden en dat wilde ik niet langer meer. Echter jezelf voor nemen niet meer te ontploffen, werkt in het heetst van de strijd niet, dus vandaar dat ik de stap zette om met Lisette hierover in gesprek te gaan. Samen hebben we gekeken wat er nou onder mijn boosheid zat. Hoewel ze fors andere methodes gebruikt dan ik gewend was (ik ben zelf psycholoog) sloten haar methodes goed aan en waren ze bovendien passend. Zo werd voor mij zelf steeds inzichtelijker waarom ik nou zo boos werd en bespraken we vervolgens wat ik met dit inzicht kon doen.
Resultaat is dat ik nu 9 van de 10 keer rustig blijf of veel minder heftig boos word dan voorheen. Daarbij is mijn dochter ook een stuk minder dwars. En dat in slechts 5 gesprekken!
Verder is Lisette een heel fijn persoon, die goed aansluit en aan voelt wat kan bij iemand. Zo biedt ze veiligheid en een open sfeer.

Daniëlle – 32 jaar

 

Ik zit weer lekker in mijn vel!

Precies een jaar geleden zijn we gestart. Nu een jaar later ben ik door jou zo ver gekomen! Door alle sessies en goeie adviezen zit ik lekkerder in m’n vel en kijk heel anders tegen dingen aan!! Je hebt me zo goed geholpen ik ben je daar super dankbaar voor!! Lieve Lisette je bent een topper en ik ben je eeuwig dankbaar!!!

Dikke knuffel Kim

 

Verdriet mag er zijn en daar kan ik op verschillende manieren mee omgaan!

Het gevoel… Ja dat was al een tijdje niet goed. En opeens was daar Lisette. Het heeft zo moeten zijn! Ik kijk weer beter naar mezelf! Ik kan mezelf veranderen! Verdriet mag er zijn en daar kan ik op verschillende manieren mee omgaan! Lisette is een hele lieve, warme en gevoelige vrouw die precies de plekken van het goede gevoel weet aan te pakken. En…. dus…. ik heb een goed gevoel over Lisette!

Anoniem – 34 jaar