't Gevoel

» Recensies


De ervaring om door Lisette te geholpen te worden was erg fijn.

Ik kwam bij Lisette voor mijn dochtertje, vanwege haar buikkrampen, allergieën voor onder andere koemelk. Zij had hier pijn aan en was regelmatig verdrietig en ik durfde haar bijna niets meer te geven.
Tijdens de gesprekken bleek dat ik zelf ook nog onverwerkte pijn en verdriet had, waar ik mij helemaal niet bewust van was. Dit kwam dus elke keer naar boven als ik mijn dochter zag met pijn.
Na een aantal sessies durf ik nu qua eten vaker wat uit te proberen bij mijn dochtertje; ik geef haar regelmatig wat te eten waar ze op zou kunnen reageren. Dit is erg fijn! Uiteindelijk hoop ik dat ook zij over de allergieën heen groeit, maar mocht ze toch last blijven houden van deze allergie, dan weet ik in ieder geval als moeder hoe ze er nu op kan reageren.
Daarnaast heb ik meer energie gekregen, zodat er weer meer ruimte is voor andere dingen, wat ik heel prettig vind.

Anoniem – 33 jaar

 

Ik zit weer lekker in mijn vel!

Precies een jaar geleden zijn we gestart. Nu een jaar later ben ik door jou zo ver gekomen! Door alle sessies en goeie adviezen zit ik lekkerder in m’n vel en kijk heel anders tegen dingen aan!! Je hebt me zo goed geholpen ik ben je daar super dankbaar voor!! Lieve Lisette je bent een topper en ik ben je eeuwig dankbaar!!!

Dikke knuffel Kim

 

Mijn dochter en ik durven weer te zwemmen in open water …

Een van de problemen waar ik met mijn dochter aan heb gewerkt is het niet durven zwemmen in open water, zoals een meer of kanalen. Daar was ik heel erg bang; ik durfde er niet in. De gevolgen hiervan waren dat ik mezelf heel erg belemmert voelde + het feit dat mijn dochter van 7 mijn angst over ging nemen. Zij durfde en wilde op een gegeven moment ook niet meer in dat water. Dat wil je gewoon niet. Je hoeft er niet bang voor te zijn. Ik miste een stukje vrijheid. Dit probleem koste me heel veel tijd en energie. Ik moest elke keer over een flinke drempel heen, ik durfde eigenlijk niet eens met mijn grote teen het water in. Tijdens de sessie heeft Lisette met mij gekeken waar de oorzaak van dit probleem lag en welke blokkade hierop zat. Dit deed ze mbv een spiertest. Daarna heeft ze deze blokkade opgeheven en kreeg ik als opdracht mee om te gaan zwemmen in het open water. Na de sessie ben ik dezelfde avond nog het water in gegaan. Dit deed ik heel rustig aan en merkte ik dat, hoe langer ik in het water zat, het beter het ging. De dag erna ben ik weer het water in gegaan en ging ik steeds een stukje verder. Ik zag dat mijn dochter ook mee het water in ging. Zo heb ik het zwemmen steeds verder uitgebreid totdat ik op een gegeven moment weer zwom in het water, zelfs zonder dat ik de bodem voelde. Mijn dochter ging mee zwemmen en ik zag bij haar dat het ook goed ging!

Lisette gaf mij veel vertrouwen om hiermee aan de slag te gaan. Ze heeft een ontzettende mooie en vooral indrukwekkende indruk op mij achter gelaten. Zij is me heel veel waard geweest! Ze heeft me met veel dingen waar ik tegenaan gelopen ben geholpen, want naast bovenstaande heeft ze mij ook geholpen met verschillende dingen uit het verleden wat ik niet los kon laten en wat ik dankzij haar een plek heb kunnen geven en vooral heb losgelaten. Ik weet nu dat als ik ergens mee zit, ik niet verder hoef te zoeken, maar dat ik absoluut weer naar haar toe ga. Zij kan je zo goed helpen!! Dank je wel Lisette voor deze mooie ervaringen. Je bent een kanjer!!

Saskia – 35 jaar

 

Verdriet mag er zijn en daar kan ik op verschillende manieren mee omgaan!

Het gevoel… Ja dat was al een tijdje niet goed. En opeens was daar Lisette. Het heeft zo moeten zijn! Ik kijk weer beter naar mezelf! Ik kan mezelf veranderen! Verdriet mag er zijn en daar kan ik op verschillende manieren mee omgaan! Lisette is een hele lieve, warme en gevoelige vrouw die precies de plekken van het goede gevoel weet aan te pakken. En…. dus…. ik heb een goed gevoel over Lisette!

Anoniem – 34 jaar

 

Ik kon eindelijk eens mijn kant van het verhaal vertellen, zonder onderbroken te worden!

Ik wilde nooit hulp, ik redde het zelf wel zei ik altijd. Na een fikse ruzie toch een afspraak gemaakt en wat ben ik daar nog steeds onwijs blij mee! Het voelde bij de eerste keer al enorm goed, ik kon eindelijk eens mijn kant van het verhaal vertellen zonder onderbroken te worden. Lisette heeft me onwijs goed geholpen, en nu nog steeds; Als er iets is, dan kan ik haar gewoon appen.

Kiomi – 13 jaar

 

Mijn dochter kan weer zelfstandig in haar eigen bed slapen!

Onze dochter van 7 sliep heel slecht; veel onrust en nachtmerries. De nachtmerries gingen over dat ik dood zou gaan. (Ik heb daarvoor een aantal keren in het ziekenhuis gelegen, waarbij ik ook 1 onverwachts door de ambulance werd opgehaald). Zij was heel erg bang om mij kwijt te raken. De gevolgen hiervan waren dat zij bij ons in de kamer heeft geslapen en ook bij ons in bed. Ze wilde dicht bij mij zijn. Voor haar is het gevolg dat ze heel moe was overdag en dit uitte zich ook op school, waardoor haar presteren daar wat lastiger werd. Dit probleem koste best veel tijd en energie. Je bent er toch de hele dag mee bezig. Ik wilde graag dat ze goed sliep en zonder zorgen dat ze haar moeder kwijt raakt. Van school kregen we ook vaak de terugkoppeling dat ze heel moe was en er bezorgd uit zag. Lisette heeft Laura en ons hiermee geholpen en na de coachingsgesprekken kon Laura weer in haar eigen bed slapen zonder angst om mij kwijt te raken.

Lisette gaf mij vertrouwen en veiligheid waardoor ik mijn verhaal bij haar kon doen. Ik voelde me prettig bij haar en ze heeft een rustige uitstraling. De coaching is me heel veel waard geweest. Dit heeft het probleem bij Laura weggenomen. Zij is nu niet meer bang dat ze me kwijt raakt. Dit is me goud waard geweest! We zijn heel erg blij geweest met deze sessies.

Anoniem – 36 jaar