't Gevoel

» Recensies


Uit mijn hoofd naar mijn hart!

Dankzij de sessies met Lisette ben ik uit mijn hoofd (het continu denken) en terug naar mijn hart (gevoel) gegaan. Met de juiste focus op mezelf, mijn kwaliteiten en valkuilen ben ik de uitdaging aangegaan om te onderzoeken waar ik nou echt blij van wordt. En wat geeft dat een ruimte en nieuwe energie!

Een prachtige ontdekkingsreis naar een bestemming die je eigenlijk al heel goed kent en vertrouwd voelt. Jezelf!

Chantal – 38 jaar

 

Ik blijf nu rustig als mijn dochter dwars gedrag vertoont.

Ik kwam bij Lisette omdat ik anders wilde leren omgaan met de driftbuien en het dwarse gedrag van mijn peuterdochter. Ik kon namelijk zelf soms net zo driftig worden en dat wilde ik niet langer meer. Echter jezelf voor nemen niet meer te ontploffen, werkt in het heetst van de strijd niet, dus vandaar dat ik de stap zette om met Lisette hierover in gesprek te gaan. Samen hebben we gekeken wat er nou onder mijn boosheid zat. Hoewel ze fors andere methodes gebruikt dan ik gewend was (ik ben zelf psycholoog) sloten haar methodes goed aan en waren ze bovendien passend. Zo werd voor mij zelf steeds inzichtelijker waarom ik nou zo boos werd en bespraken we vervolgens wat ik met dit inzicht kon doen.
Resultaat is dat ik nu 9 van de 10 keer rustig blijf of veel minder heftig boos word dan voorheen. Daarbij is mijn dochter ook een stuk minder dwars. En dat in slechts 5 gesprekken!
Verder is Lisette een heel fijn persoon, die goed aansluit en aan voelt wat kan bij iemand. Zo biedt ze veiligheid en een open sfeer.

Daniëlle – 32 jaar

 

De ervaring om door Lisette te geholpen te worden was erg fijn.

Ik kwam bij Lisette voor mijn dochtertje, vanwege haar buikkrampen, allergieën voor onder andere koemelk. Zij had hier pijn aan en was regelmatig verdrietig en ik durfde haar bijna niets meer te geven.
Tijdens de gesprekken bleek dat ik zelf ook nog onverwerkte pijn en verdriet had, waar ik mij helemaal niet bewust van was. Dit kwam dus elke keer naar boven als ik mijn dochter zag met pijn.
Na een aantal sessies durf ik nu qua eten vaker wat uit te proberen bij mijn dochtertje; ik geef haar regelmatig wat te eten waar ze op zou kunnen reageren. Dit is erg fijn! Uiteindelijk hoop ik dat ook zij over de allergieën heen groeit, maar mocht ze toch last blijven houden van deze allergie, dan weet ik in ieder geval als moeder hoe ze er nu op kan reageren.
Daarnaast heb ik meer energie gekregen, zodat er weer meer ruimte is voor andere dingen, wat ik heel prettig vind.

Anoniem – 33 jaar

 

Ik zit weer lekker in mijn vel!

Precies een jaar geleden zijn we gestart. Nu een jaar later ben ik door jou zo ver gekomen! Door alle sessies en goeie adviezen zit ik lekkerder in m’n vel en kijk heel anders tegen dingen aan!! Je hebt me zo goed geholpen ik ben je daar super dankbaar voor!! Lieve Lisette je bent een topper en ik ben je eeuwig dankbaar!!!

Dikke knuffel Kim

 

Verdriet mag er zijn en daar kan ik op verschillende manieren mee omgaan!

Het gevoel… Ja dat was al een tijdje niet goed. En opeens was daar Lisette. Het heeft zo moeten zijn! Ik kijk weer beter naar mezelf! Ik kan mezelf veranderen! Verdriet mag er zijn en daar kan ik op verschillende manieren mee omgaan! Lisette is een hele lieve, warme en gevoelige vrouw die precies de plekken van het goede gevoel weet aan te pakken. En…. dus…. ik heb een goed gevoel over Lisette!

Anoniem – 34 jaar