't Gevoel

» Persoonlijke Coaching


Ervaar je angst, verdriet of boosheid?
Heb je lichamelijke klachten, maar weet niet wat de oorzaak is?
Heb je gebrek aan zelfvertrouwen?

Het leven loopt niet altijd zoals je dat zou willen; het kan zijn dat je zelf niet lekker in je vel zit en/of tegen dingen aanloopt in je werk, relatie of in andere situaties. Dit kan zich uiten op verschillende manieren, zoals in fysieke klachten of gedragsproblemen. Het kan ook zijn dat jouw manier van leven niet meer bij je past en dat je je graag persoonlijk wilt ontwikkelen, maar je niet weet hoe en in welke richting.

’t Gevoel kan je hierbij helpen. Ik ga samen met jou onderzoeken waar je op dit moment in je leven staat en waar je graag zou willen staan. Ik ga met jou zoeken naar de oorzaken van je klachten en de blokkades die we daarbij tegenkomen opheffen. Hierbij maak ik gebruik van het Enneagram en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Door de oorzaak te achterhalen en de blokkades op te heffen gaat de positieve energie weer in je stromen, komen je lichaam en geest weer in balans en ben je beter in staat om met bepaalde situaties om te gaan.

Op zoek gaan naar wie jij werkelijk bent, jezelf echt leren kennen is absoluut de moeite waard. Je bent een prachtig mens en het waard de kwaliteit van je leven te verbeteren zodat je meer kan genieten van je leven op de manier zoals jij dat wilt. Het leven is mooi genoeg om geleefd te worden, zonder emotionele blokkades en patronen die je hiervan weerhouden.

Lees hier meer over het Enneagram en NEI