't Gevoel

» Over mij


Mijn naam is Lisette de Graaf, geboren te Elburg in 1974. Na mijn studie aan de HBO-V ben ik aan de slag gegaan als verpleegkundige. Ik heb me in verschillende velden van de gezondheidszorg dienstbaar mogen maken. Na een aantal jaren ben ik in de jeugdgezondheidszorg terecht gekomen.

De jaren verstreken tot dat ene moment in 2006; mijn beste vriendin overleed, plotseling uit het niets. Mijn wereld stond op zijn kop. Ik kwam in contact met een coach die mij heeft geleerd oud zeer te verwerken en weer te gaan genieten van het leven! Ik ontdekte wat voor vrijheid ik voor mezelf kon creëren en dat ik mijn leven in eigen hand kon nemen.

Daarnaast zag ik in mijn baan in jeugdgezondheidszorg steeds meer ouders tegen problemen aanlopen in de opvoeding van hun kinderen; Er wordt steeds meer van ouders en kinderen verwacht in onze huidige hectische maatschappij. Hier zag ik een uitdaging in en wilde meer gaan betekenen voor deze ouders. Ik ben de opleiding tot Gezins- en Kindercoach gaan volgen bij Dreamchild.

In 2015 heb ik mijn diploma behaald, de start voor mijn eigen praktijk. In 2016 ben ik ’t Gevoel gestart. Ik had ondertussen zo de smaak te pakken dat ik me nog verder wilde ontwikkelen en mijn kennis uit wilde breiden. In 2016 heb ik me gespecialiseerd tot Enneagramcoach. Daarnaast heb ik me nog via verschillende cursussen verdiept in het werken met Chakra’s en in het werken met het spel Schatgravers.