't Gevoel

» Over mij


Wie zijn hart volgt, zet koers naar geluk!

 

Mijn koers
Door een heftige gebeurtenis in mijn leven, het plotseling overlijden van mijn vriendin, stond mijn leven totaal op zijn kop. Er kwamen naast rouw en verlies ook veel emoties naar boven waar ik me op dat moment geen raad mee wist. Ik worstelde met allerlei negatieve overtuigingen en gedachten. Dit bracht veel onrust in mijn hoofd en in mijn lijf!
Ik ben toen in aanraking gekomen met een coach die mij heeft laten inzien waar deze negatieve overtuigingen en gedachten en bepaald gedrag vandaan kwamen. Er bleken onbewuste onverwerkte emoties vast te zitten in mijn hoofd en lijf waardoor ik uit balans was geraakt en positieve energie niet meer vrij in mijn lichaam kon stromen.
Door verschillende oefeningen kwam ik steeds meer bij mijn gevoel en kon ik mijn emotionele blokkades verwerken en een plek geven. Ook leerde ik steeds meer te vertrouwen op mijn gevoel en kreeg ik het besef dat ik niet overal over hoefde te blijven piekeren.

 

Emoties mag je voelen en ze mogen er zijn!
Wat een bevrijding gaf dat!

 

 

Een paar jaar later greep ik de kans om een opleiding tot Holistisch therapeut te gaan volgen. De uitdagingen in het werk als jeugdverpleegkundige werden steeds minder en gaven mij steeds minder voldoening; het was tijd om mij verder te gaan ontwikkelen en te gaan doen waar ik weer blij van werd.
Deze opleiding was een en al een helende reis en ik kreeg steeds meer de bevestiging dat ik anderen ook mocht laten ervaren en voelen wat ik had ervaren; de stap zetten om te gaan leven vanuit je hart (voelen) in plaats van uit je hoofd (denken).

 

Lisette in het kort
Anderen omschrijven mij als empathisch, behulpzaam en loyaal. Daarnaast ben ik een vrolijk persoon en houd ik van gezelligheid, maar ik kan ook heerlijk genieten van een vroege ochtendwandeling in de natuur met mijn hond Charlie.
Naast mijn werk ben ik zeer regelmatig met mijn man en viervoeter op het water te vinden. Onze passie ligt bij de watersport. Of het nou zomer of winter is, zodra het even kan, gooien we de touwen los en zoeken we de rust, ruimte en vrijheid op!

 

Welke koers wil jij gaan?
Ik wandel met je mee in je zoektocht naar waar je op dit moment in je leven staat en waar je graag zou willen staan. De struggles waar je tegen aan loopt gaan we ontrafelen. Je gaat ontdekken waar deze vandaan komen en gaat ze een plek geven.
Je leert begrijpen waarom je altijd hebt gedaan zoals je hebt gedaan en de diepgewortelde emoties te identificeren en ze daarna te laten gaan.

Je lichaam en geest komen weer in balans en jij bent (weer) beter in staat om met bepaalde situaties om te gaan!