't Gevoel

» Gezins- en Kindercoaching


Waarom luistert mijn kind slecht naar me?
Waarom is mijn kind zo boos, bang, onzeker of verdrietig?
Waarom heeft mijn kind zo’n moeite met inslapen?

Kinderen van deze tijd leven op een andere manier dan dat wij vroeger dat vroeger deden. De maatschappij heeft een grote versnelling doorgemaakt en nog steeds gaat de techniek heel snel en komen er bijna elke maand wel nieuwe ontwikkelingen bij. De kinderen die nu leven hebben geen constante factor meer zoals wij die vroeger hadden. Toen bleef de maatschappij zeker wel de eerste vijf jaar hetzelfde, zodat je daar je zekerheden uit kon halen.

Kinderen van deze tijd zijn erg gevoelig. Ze krijgen grote hoeveelheden informatie op zich af en dit kan voor kinderen als onveilig ervaren worden. Ze moeten deze informatie allemaal verwerken, opslaan of loslaten. Daarnaast moet hij ook nog zijn gebruikelijke ontwikkeling volgen.  Kinderen kunnen dan blokkades oplopen in hun ontwikkeling. Elk kind uit dat op een andere manier; moeilijk of zelfs zorgelijk gedrag, fysieke klachten tot zelfs leerproblemen op school. Voorbeelden van deze klachten zijn: angst, onzekerheid, brutaliteit, boosheid, verdriet, maar ook buik- of hoofdpijn, eczeem en/of allergie.

Elke ouder wil graag dat zijn of haar kind lekker in zijn vel zit en geniet van het leven zonder pijnklachten of stress. Op het moment dat je kind deze klachten aangeeft, kan het zijn dat dit onzekerheden, verdriet of frustratie bij jou als ouder oproept.

Tijdens de sessie ga ik, mbv de Reversie Methode®, samen met jou zoek naar de oorzaak van bepaald gedrag of de klacht. Dit kan een blokkade zijn bij je kind, bij jou als ouder of iets uit de omgeving. Deze blokkade ga ik opheffen waardoor het lichaam en de geest weer in balans komen en jullie beiden weer in jullie kracht komen te staan! Je kind komt weer lekker in zijn of haar vel te zitten en jij als moeder voelt meer zekerheid, blijheid en geen frustratie meer.

Lees hier meer over de Reversie Methode® en de gebruikte technieken